Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mořské plody na středomořský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 841 kJ /
918 kcal
Bílkoviny78,79 g
– z toho živočišné bílkoviny64,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,79 g
Tuky9,31 g
– nasycené2,03 g
– nenasycené6,81 g
–– mononenasycené4,11 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,42 g
Vláknina24,77 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy119,85 g
– cukry91,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-500 g 300-500 g mořských plodů (směs) Oliheň 400 g
3 3 kapie Paprika červená čerstvá 750 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 střední cibule (nebo 1 svazek jarní cibulky) Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
bazalka Bazalka čerstvá
1 lžička 1 lžička zázvoru (mletého nebo čerstvého) Zázvor sušený 7 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.