Nutriční hodnoty (Mořské plody na středomořský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 841 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,79 g |
Tuky | 9,31 g |
– nasycené | 2,03 g |
– nenasycené | 6,81 g |
–– mononenasycené | 4,11 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 24,77 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 119,85 g |
– cukry | 91,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-500 g 300-500 g mořských plodů (směs) | Oliheň | 400 g |
3 3 kapie | Paprika červená čerstvá | 750 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 střední cibule (nebo 1 svazek jarní cibulky) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička zázvoru (mletého nebo čerstvého) | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |