Nutriční hodnoty (Roštěná marinovaná v dijonské hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 712 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 17,00 g |
– nasycené | 7,44 g |
– nenasycené | 7,64 g |
–– mononenasycené | 7,24 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,40 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězí roštěné (2 plátky) | Hovězí roštěnec | 400 g |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
trochu trochu worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
máslo | Máslo kravské | |
cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kudrnatá petrželka | Petržel nať čerstvá |