Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašské frgály)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie28 316 kJ /
6 768 kcal
Bílkoviny106,59 g
– z toho živočišné bílkoviny17,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,00 g
Tuky289,88 g
– nasycené177,52 g
– nenasycené102,86 g
–– mononenasycené89,93 g
–– polynenasycené12,93 g
––– omega 31,33 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 2,14 g
Sůl5,30 g
Sacharidy919,97 g
– cukry359,68 g
––– laktóza14,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
120 g 120 g cukru moučka Cukr bílý 120 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
120 g 120 g rozpuštěného vlažného másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 120 g
5 g 5 g soli Sůl mořská 5 g
větší špetka špetka citronové kůry Citronová kúra čerstvá
220-250 ml 220-250 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 235 ml
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
250-350 g 250-350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g másla nebo jiného tuku Máslo kravské 200 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
trocha trocha rumu (nemusí být) Rum
trocha trocha rozpuštěného másla Máslo kravské
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.