Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč se sněhem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 085 kJ /
3 844 kcal
Bílkoviny77,76 g
– z toho živočišné bílkoviny39,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,86 g
Tuky114,54 g
– nasycené31,81 g
– nenasycené76,74 g
–– mononenasycené50,67 g
–– polynenasycené26,07 g
––– omega 32,09 g
Vláknina30,20 g
Cholesterol 291 mg
Sodík 787 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy610,55 g
– cukry365,64 g
––– laktóza25,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
800 g 800 g jablek (strouhaných) Jablko čerstvé 800 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
skořice Skořice ceylonská
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.