Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panga pod peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 189 kJ /
2 674 kcal
Bílkoviny186,61 g
– z toho živočišné bílkoviny185,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky211,08 g
– nasycené52,34 g
– nenasycené154,04 g
–– mononenasycené111,00 g
–– polynenasycené43,04 g
––– omega 39,85 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 405 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy6,70 g
– cukry0,82 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg Pangasius ryba Pangas filet 1000 g
slanina Špek
sýr Ementál Ementál
cibule Cibule čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
Vegeta Kořenící směs sypká
česnekové máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
grilovací koření Grilovací koření
pepř 4 barev Pepř barevný mletý
smetana na vaření nebo zakysaná smetana Smetana kravská sladká 12%
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
sezam Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.