Nutriční hodnoty (Panga pod peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 189 kJ / 2 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 185,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 211,08 g |
– nasycené | 52,34 g |
– nenasycené | 154,04 g |
–– mononenasycené | 111,00 g |
–– polynenasycené | 43,04 g |
––– omega 3 | 9,85 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 628 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,70 g |
– cukry | 0,82 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg Pangasius ryba | Pangas filet | 1000 g |
slanina | Špek | |
sýr Ementál | Ementál | |
cibule | Cibule čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
česnekové máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
pepř 4 barev | Pepř barevný mletý | |
smetana na vaření nebo zakysaná smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
sezam | Sezam loupaný |