Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso v zeleninovém krému)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 138 kJ /
511 kcal
Bílkoviny45,93 g
– z toho živočišné bílkoviny40,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,53 g
Tuky25,68 g
– nasycené2,91 g
– nenasycené21,47 g
–– mononenasycené15,14 g
–– polynenasycené6,33 g
––– omega 31,82 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy16,32 g
– cukry9,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hovězí kližky Hovězí kližka 200 g
1/2 1/2 většího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 středně velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 středně velká petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce sušeného sojového mléka nebo sojové smetany Nápoj sójový sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
ocet Ocet lihový
cukr podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.