Nutriční hodnoty (Hovězí maso v zeleninovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 138 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,53 g |
Tuky | 25,68 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 21,47 g |
–– mononenasycené | 15,14 g |
–– polynenasycené | 6,33 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 16,32 g |
– cukry | 9,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 200 g |
1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 středně velká petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sušeného sojového mléka nebo sojové smetany | Nápoj sójový sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
ocet | Ocet lihový | |
cukr podle chuti | Cukr bílý |