Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 547 kJ / 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,23 g |
Tuky | 28,39 g |
– nasycené | 6,93 g |
– nenasycené | 20,14 g |
–– mononenasycené | 14,50 g |
–– polynenasycené | 5,64 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 0,06 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 995 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 4,71 g |
– cukry | 3,35 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250-300 g 250-300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 275 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 špetky 2 špetky kari koření | Kari | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 2 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
2 plátky 2 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 40 g |
50 g 50 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
2 2 kompotované broskve | Broskev zavařená | |
drůbeží vývar nebo voda | Vývar kuřecí |