Nutriční hodnoty (Kynutý závin z pečky s dvojitou plňkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 970 kJ / 4 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,32 g |
Tuky | 162,26 g |
– nasycené | 90,77 g |
– nenasycené | 58,16 g |
–– mononenasycené | 50,20 g |
–– polynenasycené | 7,96 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 561,34 g |
– cukry | 136,25 g |
––– laktóza | 31,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
125 g 125 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
50 g 50 g práškového cukru | Cukr bílý | 50 g |
300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 sušené droždí | Droždí sušené | |
500 g 500 g tvarohu (z vaničky) | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
40-50 g 40-50 g krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
2 2 vrchovaté lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 80 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
rozinky | Rozinky | |
švestková povidla | Povidla | |
skořice | Skořice ceylonská | |
trochu trochu rumu | Rum | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 rozšlehané vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |