Nutriční hodnoty (Třešňový koláč podle šéfkuchaře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 240 kJ / 5 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,38 g |
Tuky | 163,41 g |
– nasycené | 46,42 g |
– nenasycené | 106,13 g |
–– mononenasycené | 78,19 g |
–– polynenasycené | 27,94 g |
––– omega 3 | 7,51 g |
Vláknina | 17,46 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 696 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 908,60 g |
– cukry | 425,50 g |
––– laktóza | 44,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
12 lžic 12 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymaštění plechu | Margarín | |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudingu | Puding v prášku | 96 g |
3/4 l 3/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
třešně nebo jiné ovoce... | Třešně čerstvé |