Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňový koláč podle šéfkuchaře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 240 kJ /
5 555 kcal
Bílkoviny103,69 g
– z toho živočišné bílkoviny48,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,38 g
Tuky163,41 g
– nasycené46,42 g
– nenasycené106,13 g
–– mononenasycené78,19 g
–– polynenasycené27,94 g
––– omega 37,51 g
Vláknina17,46 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 696 mg
Sůl2,28 g
Sacharidy908,60 g
– cukry425,50 g
––– laktóza44,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 lžic 8 lžic oleje Olej řepkový 88 ml
12 lžic 12 lžic moučkového cukru Cukr bílý 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
tuk na vymaštění plechu Margarín
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
70 g 70 g moučkového cukru Cukr bílý 70 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudingu Puding v prášku 96 g
3/4 l 3/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
cukr podle chuti Cukr bílý
třešně nebo jiné ovoce... Třešně čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.