Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 038 kJ /
965 kcal
Bílkoviny29,02 g
– z toho živočišné bílkoviny29,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky82,00 g
– nasycené45,95 g
– nenasycené35,55 g
–– mononenasycené21,64 g
–– polynenasycené13,91 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,91 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 7,53 g
Sůl20,18 g
Sacharidy27,32 g
– cukry0,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Vykostěný kančí hřbet cca 500 g nebo jiné zvěřiny ( já měla mladého koloucha jelena siky nebo možno takto připravit i vepřovou panenku) Kanec hřbet
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
čerstvý tymián Tymián čerstvý
5 5 rozdrcených kuliček jalovce Jalovec sušený
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
čerstvé lišky nebo mražené lišky Liška obecná čerstvá
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
kousek kousek másla Máslo kravské
cca 200 ml 200 ml zvěřinového bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 200 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.