Nutriční hodnoty (Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 82,00 g |
– nasycené | 45,95 g |
– nenasycené | 35,55 g |
–– mononenasycené | 21,64 g |
–– polynenasycené | 13,91 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,91 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 7,53 g |
Sůl | 20,18 g |
Sacharidy | 27,32 g |
– cukry | 0,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Vykostěný kančí hřbet cca 500 g nebo jiné zvěřiny ( já měla mladého koloucha jelena siky nebo možno takto připravit i vepřovou panenku) | Kanec hřbet | |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
5 5 rozdrcených kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
čerstvé lišky nebo mražené lišky | Liška obecná čerstvá | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
cca 200 ml 200 ml zvěřinového bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 200 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |