Nutriční hodnoty (Pečený jehněčí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 975 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 1,39 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 0,66 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 42,80 g |
– cukry | 9,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí hřbet (celý s kostí) | Jehně hřbet | |
1 hlávka 1 hlávka česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
několik několik lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
několik několik lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky tymiánu (může být i čerstvý) | Tymián sušený | 10 g |
sůl | Sůl mořská |