Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený jehněčí hřbet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie975 kJ /
233 kcal
Bílkoviny7,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,78 g
Tuky1,39 g
– nasycené0,66 g
– nenasycené0,66 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy42,80 g
– cukry9,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí hřbet (celý s kostí) Jehně hřbet
1 hlávka 1 hlávka česneku Česnek čerstvý 80 g
několik několik lístků bazalky Bazalka čerstvá
několik několik lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 lžičky 2 lžičky tymiánu (může být i čerstvý) Tymián sušený 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.