Nutriční hodnoty (Tvarohový biskupský chlebíček s třešněmi a mandarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 809 kJ / 4 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,91 g |
Tuky | 57,80 g |
– nasycené | 7,65 g |
– nenasycené | 15,87 g |
–– mononenasycené | 9,85 g |
–– polynenasycené | 6,02 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 40,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 983,20 g |
– cukry | 387,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g měkkého tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 500 g |
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce rumového aroma | Aroma rumové | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
citrónová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
314 ml 314 ml mandarinkového kompotu (1 plechovka) | Mandarinka zavařená | |
180 g 180 g sušených třešní (nebo jiného ovoce) | Třešně sušené | 180 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |