Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový biskupský chlebíček s třešněmi a mandarinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 809 kJ /
4 974 kcal
Bílkoviny109,95 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny83,91 g
Tuky57,80 g
– nasycené7,65 g
– nenasycené15,87 g
–– mononenasycené9,85 g
–– polynenasycené6,02 g
––– omega 30,52 g
Vláknina40,40 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy983,20 g
– cukry387,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g měkkého tvarohu v kostce Tvaroh polotučný 500 g
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce rumového aroma Aroma rumové
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
citrónová kůra (dle chuti) Citronová kúra čerstvá
314 ml 314 ml mandarinkového kompotu (1 plechovka) Mandarinka zavařená
180 g 180 g sušených třešní (nebo jiného ovoce) Třešně sušené 180 g
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.