Nutriční hodnoty (Francouzský hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 107 kJ / 2 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,69 g |
Tuky | 127,24 g |
– nasycené | 51,95 g |
– nenasycené | 65,39 g |
–– mononenasycené | 50,84 g |
–– polynenasycené | 14,55 g |
––– omega 3 | 3,39 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 2,33 g |
Sacharidy | 376,39 g |
– cukry | 241,67 g |
––– laktóza | 5,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 zralých hrušek | Hruška čerstvá | 585 g |
150 g 150 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 čl 2 čl prášku do pečiva | Kypřící prášek | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |