Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 107 kJ /
2 894 kcal
Bílkoviny49,69 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,69 g
Tuky127,24 g
– nasycené51,95 g
– nenasycené65,39 g
–– mononenasycené50,84 g
–– polynenasycené14,55 g
––– omega 33,39 g
Vláknina22,05 g
Cholesterol 987 mg
Sodík 556 mg
Sůl2,33 g
Sacharidy376,39 g
– cukry241,67 g
––– laktóza5,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 zralých hrušek Hruška čerstvá 585 g
150 g 150 g mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
2 čl 2 čl prášku do pečiva Kypřící prášek 20 g
sůl Sůl mořská
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 PL 3 PL cukru Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.