Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna zámecké paní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,38 g |
Tuky | 19,88 g |
– nasycené | 9,28 g |
– nenasycené | 7,47 g |
–– mononenasycené | 6,05 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,07 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 39,65 g |
– cukry | 11,95 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 karotka | Mrkev čerstvá | |
4 snítky 4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
mletá sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
máslo | Máslo kravské | |
1 lžička 1 lžička máslové jíšky | Jíška máslová | |
1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
2 plátky 2 plátky prorostlé slaniny | Špek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
1 lžička 1 lžička jíšky | Jíška máslová |