Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s tuňákem a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 031 kJ /
1 202 kcal
Bílkoviny90,14 g
– z toho živočišné bílkoviny28,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,39 g
Tuky29,39 g
– nasycené4,15 g
– nenasycené23,78 g
–– mononenasycené13,41 g
–– polynenasycené10,36 g
––– omega 30,59 g
Vláknina107,12 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy92,33 g
– cukry10,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g tuňáka v konzervě slitého Tuňák filet 125 g
300 g 300 g cizrny uvařené nebo z plechovky Cizrna 300 g
1 1 menší červená cibule nakrájet Cibule červená čerstvá 69 g
10 lístků 10 lístků bazalky nasekat Bazalka čerstvá
15 15 zelených oliv plněných papričkou na kolečka Olivy čerstvé nezralé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
limetková šťáva z 1 limetky Šťáva z limetky
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku třeného Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.