Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s tuňákem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 031 kJ / 1 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,39 g |
Tuky | 29,39 g |
– nasycené | 4,15 g |
– nenasycené | 23,78 g |
–– mononenasycené | 13,41 g |
–– polynenasycené | 10,36 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 107,12 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 92,33 g |
– cukry | 10,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g tuňáka v konzervě slitého | Tuňák filet | 125 g |
300 g 300 g cizrny uvařené nebo z plechovky | Cizrna | 300 g |
1 1 menší červená cibule nakrájet | Cibule červená čerstvá | 69 g |
10 lístků 10 lístků bazalky nasekat | Bazalka čerstvá | |
15 15 zelených oliv plněných papričkou na kolečka | Olivy čerstvé nezralé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
limetková šťáva z 1 limetky | Šťáva z limetky | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku třeného | Česnek čerstvý | 7 g |