Nutriční hodnoty (Borůvkové pohlazení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 023 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 41,35 g |
– nasycené | 9,46 g |
– nenasycené | 19,73 g |
–– mononenasycené | 14,51 g |
–– polynenasycené | 5,22 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 18,65 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 206,15 g |
– cukry | 163,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
papír na pečení | ||
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
1 1 puding uvařený dle návodu | Puding v prášku | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
lžíce lžíce cukru | Cukr bílý | |
1/2 litru 1/2 litru borůvek | Borůvky čerstvé | 500 g |