Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s uzeným kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 131 kJ /
509 kcal
Bílkoviny40,04 g
– z toho živočišné bílkoviny39,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky34,19 g
– nasycené8,25 g
– nenasycené15,81 g
–– mononenasycené12,63 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 30,13 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 453 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy9,45 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
brambory (10 menších) Brambor zimní
1 1 uzená kuřecí čtvrtka Stehno kuřecí s kůží uzené
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 4-5 vajec Vejce slepičí 315 g
špetka špetka koření Čubrica (Čarodějnice) Čubrica
1 1 velká lžíce sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.