Nutriční hodnoty (Buchta s rebarborou nebo jiným ovocem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 30 261 kJ / 7 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,75 g |
Tuky | 351,37 g |
– nasycené | 101,14 g |
– nenasycené | 233,35 g |
–– mononenasycené | 172,55 g |
–– polynenasycené | 60,80 g |
––– omega 3 | 17,18 g |
Vláknina | 51,00 g |
Cholesterol | 916 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 881,45 g |
– cukry | 375,95 g |
––– laktóza | 13,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
230 g 230 g cukru krystal | Cukr bílý | 230 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 kg 1 kg čerstvé rebarbory | Rebarbora čerstvá | 1000 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
150 g 150 g dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |