Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s rebarborou nebo jiným ovocem a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 261 kJ /
7 233 kcal
Bílkoviny110,66 g
– z toho živočišné bílkoviny26,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny83,75 g
Tuky351,37 g
– nasycené101,14 g
– nenasycené233,35 g
–– mononenasycené172,55 g
–– polynenasycené60,80 g
––– omega 317,18 g
Vláknina51,00 g
Cholesterol 916 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy881,45 g
– cukry375,95 g
––– laktóza13,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
230 g 230 g cukru krystal Cukr bílý 230 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 kg 1 kg čerstvé rebarbory Rebarbora čerstvá 1000 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
150 g 150 g dětské krupice Krupice pšeničná jemná 150 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.