Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka koprová - kulajda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 756 kJ /
1 615 kcal
Bílkoviny87,62 g
– z toho živočišné bílkoviny80,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky104,95 g
– nasycené43,02 g
– nenasycené41,26 g
–– mononenasycené34,43 g
–– polynenasycené6,83 g
––– omega 30,65 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 2,22 g
Sodík 979 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy75,70 g
– cukry22,40 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
máslo (nebo olej) Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
6 6 brambor (dle chuti) Brambor zimní 300 g
hřiby (dle chuti, čerstvé nebo sušené) Hřib čerstvý
čerstvý kopr (nebo sterilovaný) Kopr nať čerstvý
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
200 ml 200 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
200 ml 200 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
ocet (nebo citrón, Podravka bez glutamanu) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.