Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč dvou chutí pod peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 459 kJ /
2 500 kcal
Bílkoviny40,96 g
– z toho živočišné bílkoviny13,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,00 g
Tuky91,95 g
– nasycené23,04 g
– nenasycené63,02 g
–– mononenasycené42,44 g
–– polynenasycené20,58 g
––– omega 31,43 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 369 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy366,83 g
– cukry181,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
500 g 500 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 500 g
1 sklenice 1 sklenice rybízového džemu Džem z červeného rybízu
2 lžíce 2 lžíce pískového cukru Cukr bílý 30 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.