Nutriční hodnoty (Koláč dvou chutí pod peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 459 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 91,95 g |
– nasycené | 23,04 g |
– nenasycené | 63,02 g |
–– mononenasycené | 42,44 g |
–– polynenasycené | 20,58 g |
––– omega 3 | 1,43 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 366,83 g |
– cukry | 181,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
500 g 500 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1 sklenice 1 sklenice rybízového džemu | Džem z červeného rybízu | |
2 lžíce 2 lžíce pískového cukru | Cukr bílý | 30 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |