Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karotkové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 241 kJ /
536 kcal
Bílkoviny13,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,34 g
Tuky19,07 g
– nasycené11,26 g
– nenasycené7,41 g
–– mononenasycené5,66 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,06 g
Vláknina40,42 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 825 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy58,50 g
– cukry28,58 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mrkve Mrkev čerstvá 400 g
1 1 malý celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
1 PL 1 PL solamylu Bramborový škrob 15 g
2 KL 2 KL mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.