Nutriční hodnoty (Indicke kura na sposob vindaloo / wok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 861 kJ / 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 9,40 g |
– nasycené | 2,29 g |
– nenasycené | 5,68 g |
–– mononenasycené | 3,90 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 26,64 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 332 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 74,10 g |
– cukry | 24,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecí prsa | Kuře prso | 500 g |
2 PL 2 PL nadrobno nasekaný čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | 30 g |
3 3 nakrajená rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
7 stroužků 7 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
1 PL 1 PL nasekaného koriandru | Koriandr semena | 15 g |
2 2 nakrájené brambory | Brambor zimní | 100 g |
3 3 sušené chilli papričky | Chilli paprička sušená | |
hrst hrst kešu oříšků | Kešu | |
hrst hrst hrozinek | Rozinky | |
PL PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
tandori masala | Tandoori masala |