Nutriční hodnoty (Vepřové plecko v mrkvi a bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 304 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 201,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,63 g |
Tuky | 54,97 g |
– nasycené | 17,72 g |
– nenasycené | 25,80 g |
–– mononenasycené | 22,06 g |
–– polynenasycené | 3,74 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 38,90 g |
– cukry | 20,50 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
6 6 větších mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
hrst sekaných lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |