Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plecko v mrkvi a bazalce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 304 kJ /
1 507 kcal
Bílkoviny207,43 g
– z toho živočišné bílkoviny201,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,63 g
Tuky54,97 g
– nasycené17,72 g
– nenasycené25,80 g
–– mononenasycené22,06 g
–– polynenasycené3,74 g
––– omega 30,31 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 686 mg
Sodík 787 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy38,90 g
– cukry20,50 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
6 6 větších mrkví Mrkev čerstvá 300 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
1 1 masox Bujón hovězí
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
hrst sekaných lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.