Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice (i pro začátečníky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 727 kJ /
891 kcal
Bílkoviny126,11 g
– z toho živočišné bílkoviny122,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,01 g
Tuky27,87 g
– nasycené15,78 g
– nenasycené9,99 g
–– mononenasycené8,11 g
–– polynenasycené1,88 g
––– omega 31,17 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 347 mg
Sodík 366 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy31,95 g
– cukry18,55 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
kuřecí vývar Vývar kuřecí
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 15 g
200 ml 200 ml smetany na vaření (nebo smetany ke šlehání) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.