Nutriční hodnoty (Kuře na paprice (i pro začátečníky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 727 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 27,87 g |
– nasycené | 15,78 g |
– nenasycené | 9,99 g |
–– mononenasycené | 8,11 g |
–– polynenasycené | 1,88 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 347 mg |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 31,95 g |
– cukry | 18,55 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
1-2 1-2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
200 ml 200 ml smetany na vaření (nebo smetany ke šlehání) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |