Nutriční hodnoty (Tymiánový losos s teplým celerovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 310 kJ / 1 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,68 g |
Tuky | 150,51 g |
– nasycené | 58,30 g |
– nenasycené | 89,03 g |
–– mononenasycené | 76,60 g |
–– polynenasycené | 12,43 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 48,92 g |
Cholesterol | 236 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,39 g |
Sacharidy | 48,18 g |
– cukry | 27,18 g |
––– laktóza | 13,62 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce lososa | Losos filet s kůží | |
2 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
80 ml 80 ml olivového oleje | Olej olivový | 80 ml |
mořská sůl | Sůl mořská | |
1 kg 1 kg celeru pokrájeného na nudličky | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
240 ml 240 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 240 ml |
150 ml 150 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
2 2 polévkové lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2 2 čajové lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |