Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tymiánový losos s teplým celerovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 310 kJ /
1 747 kcal
Bílkoviny27,00 g
– z toho živočišné bílkoviny10,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,68 g
Tuky150,51 g
– nasycené58,30 g
– nenasycené89,03 g
–– mononenasycené76,60 g
–– polynenasycené12,43 g
––– omega 30,77 g
Vláknina48,92 g
Cholesterol 236 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,39 g
Sacharidy48,18 g
– cukry27,18 g
––– laktóza13,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce lososa Losos filet s kůží
2 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
80 ml 80 ml olivového oleje Olej olivový 80 ml
mořská sůl Sůl mořská
1 kg 1 kg celeru pokrájeného na nudličky Celer bulva čerstvá 1000 g
240 ml 240 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 240 ml
150 ml 150 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
2 2 polévkové lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu
2 2 čajové lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.