Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečník s ořechy a rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 242 kJ /
4 360 kcal
Bílkoviny107,32 g
– z toho živočišné bílkoviny26,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,58 g
Tuky117,15 g
– nasycené61,49 g
– nenasycené44,64 g
–– mononenasycené35,78 g
–– polynenasycené8,87 g
––– omega 30,62 g
Vláknina53,60 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 3,73 g
Sůl1,11 g
Sacharidy692,30 g
– cukry137,30 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky (hrnek=250 ml) Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 1 hrnek cukru Cukr bílý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vanilínový cukr Cukr vanilkový
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžička 1 lžička sódy bicarbony Jedlá soda 12 g
2 2 hrstě mletých ořechů Vlašské ořechy mleté
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.