Nutriční hodnoty (Masové válečky s rybízovo - brusinkovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 462 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,13 g |
Tuky | 59,58 g |
– nasycené | 18,17 g |
– nenasycené | 36,73 g |
–– mononenasycené | 22,65 g |
–– polynenasycené | 14,08 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 105,17 g |
– cukry | 59,35 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého krůtího masa (nebo jiného masa) | Krůta stehno bez kosti a kůže | 400 g |
100 g 100 g nastrouhaného sýra (eidam, čedar apod.) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
3 Pl 3 Pl strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
0,5 dcl 0,5 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
mleté nové koření | Nové koření mleté | |
sůl | Sůl mořská | |
75 g 75 g rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 75 g |
75 g 75 g divokých brusinek | Brusinky zavařené | 75 g |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 1 malá jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
špetka špetka mletého chilli | Chilli paprička sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená |