Nutriční hodnoty (Římská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 744 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
Tuky | 9,76 g |
– nasycené | 5,70 g |
– nenasycené | 3,74 g |
–– mononenasycené | 1,54 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 6,22 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 36,63 g |
– cukry | 7,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 dkg 15 dkg hovězího masa | Hovězí kýta | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce vařené rýže | Rýže bílá | 30 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
malá konzerva malá konzerva žampionů i s nálevem | Žampion čerstvý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka na ozdobení | Petržel nať čerstvá | |
hrst hrst strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |