Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 570 kJ /
1 570 kcal
Bílkoviny44,17 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,45 g
Tuky32,85 g
– nasycené7,96 g
– nenasycené15,38 g
–– mononenasycené11,39 g
–– polynenasycené3,99 g
––– omega 30,28 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 410 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy268,90 g
– cukry216,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
6-8 lžíc 6-8 lžíc hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
350 g 350 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 350 g
skořice na posypání Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.