Nutriční hodnoty (Jablečná roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 570 kJ / 1 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 32,85 g |
– nasycené | 7,96 g |
– nenasycené | 15,38 g |
–– mononenasycené | 11,39 g |
–– polynenasycené | 3,99 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 268,90 g |
– cukry | 216,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
6-8 lžíc 6-8 lžíc hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
350 g 350 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
skořice na posypání | Skořice ceylonská |