Nutriční hodnoty (Hovězí s estragonovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 909 kJ / 2 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 165,76 g |
– nasycené | 84,00 g |
– nenasycené | 78,05 g |
–– mononenasycené | 66,35 g |
–– polynenasycené | 11,70 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 26,52 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa ( nejlépe nízký nebo vysoký roštěnec) | Hovězí kýta | 500 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
1 PL 1 PL nasekaného čerstvého estragonu ( nebo o trochu menší množství sušeného) | Estragon sušený | 15 g |
1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
200 ml 200 ml silného hovězího vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |