Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí s estragonovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 909 kJ /
2 129 kcal
Bílkoviny130,86 g
– z toho živočišné bílkoviny125,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,78 g
Tuky165,76 g
– nasycené84,00 g
– nenasycené78,05 g
–– mononenasycené66,35 g
–– polynenasycené11,70 g
––– omega 30,67 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 3,12 g
Sůl7,65 g
Sacharidy26,52 g
– cukry13,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího masa ( nejlépe nízký nebo vysoký roštěnec) Hovězí kýta 500 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1 PL 1 PL nasekaného čerstvého estragonu ( nebo o trochu menší množství sušeného) Estragon sušený 15 g
1 PL 1 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
200 ml 200 ml silného hovězího vývaru Vývar hovězí 200 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.