Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s rybízem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 142 kJ /
3 141 kcal
Bílkoviny71,47 g
– z toho živočišné bílkoviny42,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky137,24 g
– nasycené16,08 g
– nenasycené106,70 g
–– mononenasycené75,10 g
–– polynenasycené31,60 g
––– omega 38,56 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 530 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy398,23 g
– cukry220,63 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 lžička 1 lžička rumu Rum 5 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
červený rybíz Rybíz červený čerstvý
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.