Nutriční hodnoty (Bábovka s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 142 kJ / 3 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 137,24 g |
– nasycené | 16,08 g |
– nenasycené | 106,70 g |
–– mononenasycené | 75,10 g |
–– polynenasycené | 31,60 g |
––– omega 3 | 8,56 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 398,23 g |
– cukry | 220,63 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 lžička 1 lžička rumu | Rum | 5 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
červený rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |