Nutriční hodnoty (Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 270 kJ / 2 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,51 g |
Tuky | 100,57 g |
– nasycené | 45,02 g |
– nenasycené | 29,13 g |
–– mononenasycené | 23,12 g |
–– polynenasycené | 6,01 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 18,54 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 199,63 g |
– cukry | 19,02 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g mořské ryby (chlazených filetů) | Treska filet | 800 g |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
450 g 450 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 450 g |
150 g 150 g Parmazánu nebo sýru Grand Moravia | Parmezán | 150 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
sušený medvědí česnek | Česnek medvědí sušený | |
olej na smažení | Olej řepkový |