Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 270 kJ /
2 694 kcal
Bílkoviny238,21 g
– z toho živočišné bílkoviny210,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,51 g
Tuky100,57 g
– nasycené45,02 g
– nenasycené29,13 g
–– mononenasycené23,12 g
–– polynenasycené6,01 g
––– omega 31,55 g
Vláknina18,54 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 2,61 g
Sůl6,31 g
Sacharidy199,63 g
– cukry19,02 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g mořské ryby (chlazených filetů) Treska filet 800 g
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
450 g 450 g oloupaných brambor Brambor zimní 450 g
150 g 150 g Parmazánu nebo sýru Grand Moravia Parmezán 150 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sušený medvědí česnek Česnek medvědí sušený
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.