Nutriční hodnoty (Znojemský vepřový závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 432 kJ / 1 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,97 g |
Tuky | 104,86 g |
– nasycené | 41,22 g |
– nenasycené | 53,38 g |
–– mononenasycené | 40,59 g |
–– polynenasycené | 12,79 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 49,50 g |
– cukry | 11,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty - (4 větší plátky) | Vepřová kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř vše zhruba - | Pepř černý mletý | |
10 g 10 g sardelové pasty | Sardelová pasta | 10 g |
50 g 50 g měkkého salámu nebo šunky - plátky | Měkký salám | 50 g |
60 g 60 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 60 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 g 60 g sádla nebo olej | Sádlo vepřové | 60 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
vývar | Vývar hovězí |