Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový koláč se salkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 797 kJ /
2 342 kcal
Bílkoviny44,19 g
– z toho živočišné bílkoviny18,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,13 g
Tuky101,62 g
– nasycené57,84 g
– nenasycené37,30 g
–– mononenasycené32,10 g
–– polynenasycené5,20 g
––– omega 30,53 g
Vláknina20,25 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 217 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy303,70 g
– cukry170,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
175 g 175 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 175 g
100 g 100 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 100 g
4 lžíce 4 lžíce studené vody Voda 72 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
500 g 500 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 500 g
1 plechovka 1 plechovka Salka Mléko kondenzované slazené
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g třtinového cukru Cukr třtinový 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka skořice (dle chuti) Skořice ceylonská
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.