Nutriční hodnoty (Jablkové bochánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 059 kJ / 2 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,40 g |
Tuky | 69,31 g |
– nasycené | 39,47 g |
– nenasycené | 25,24 g |
–– mononenasycené | 20,29 g |
–– polynenasycené | 4,95 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 32,20 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 479,83 g |
– cukry | 120,08 g |
––– laktóza | 13,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |