Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové bochánky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 059 kJ /
2 882 kcal
Bílkoviny68,70 g
– z toho živočišné bílkoviny13,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,40 g
Tuky69,31 g
– nasycené39,47 g
– nenasycené25,24 g
–– mononenasycené20,29 g
–– polynenasycené4,95 g
––– omega 30,41 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy479,83 g
– cukry120,08 g
––– laktóza13,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
sůl Sůl mořská
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
skořicový cukr Cukr skořicový
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžíce 1 lžíce sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.