Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 127 kJ /
269 kcal
Bílkoviny8,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,78 g
Tuky1,37 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,72 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy49,50 g
– cukry45,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 bulva 1 bulva červené řepy (asi 700g) Červená řepa čerstvá 600 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
kostka kostka zeleninového bujonu nebo zeleninový vývar Bujón zeleninový
kelímek kelímek smetany na vaření Smetana kravská sladká 12%
polévkové koření Polévkové koření tekuté
pepř Pepř černý
instantní jíška nebo mouka na zahuštění Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.