Nutriční hodnoty ("Smažený" květák bez smažení.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,12 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
půl hrnku hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
středně velký květák | Květák čerstvý | |
strouhanka na posypání toho květáku | Strouhanka pšeničná | |
alobal na plech | ||
olej na pomaštění (toho alobalu) | Olej řepkový |