Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 841 kJ /
3 547 kcal
Bílkoviny59,58 g
– z toho živočišné bílkoviny21,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,80 g
Tuky184,91 g
– nasycené85,94 g
– nenasycené84,90 g
–– mononenasycené47,50 g
–– polynenasycené37,40 g
––– omega 35,86 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 894 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy400,11 g
– cukry209,44 g
––– laktóza6,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
400 g 400 g očištěných jablek Jablko čerstvé 400 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
kalíšek kalíšek rumu Rum
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
70 g 70 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 70 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.