Nutriční hodnoty (Jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 841 kJ / 3 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,80 g |
Tuky | 184,91 g |
– nasycené | 85,94 g |
– nenasycené | 84,90 g |
–– mononenasycené | 47,50 g |
–– polynenasycené | 37,40 g |
––– omega 3 | 5,86 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 894 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 400,11 g |
– cukry | 209,44 g |
––– laktóza | 6,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
400 g 400 g očištěných jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
kalíšek kalíšek rumu | Rum | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
70 g 70 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 70 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |