Nutriční hodnoty ("Ananasový" dort z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 262 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,81 g |
Tuky | 2,20 g |
– nasycené | 0,76 g |
– nenasycené | 0,96 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 179,00 g |
– cukry | 141,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
1/8 l 1/8 l pomerančového džusu (nebo šťávy z pomeranče) | Džus pomerančový | 125 ml |
1/2 sáčku 1/2 sáčku dětských piškotů | Piškoty | |
rum | Rum | |
šlehačka na ozdobení | Šlehačka 35% |