Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný kozí sýr s jablkem a vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 936 kJ /
702 kcal
Bílkoviny41,60 g
– z toho živočišné bílkoviny41,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky50,52 g
– nasycené31,17 g
– nenasycené17,23 g
–– mononenasycené14,42 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,84 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,20 g
– cukry17,20 g
––– laktóza3,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kozí sýr (použil jsem Soignon - Sainte Maure (Sélection) Sýr hrudkový kozí 200 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
vlašské ořechy Vlašské ořechy
olivový olej Olej olivový
čerstvý tymián Tymián čerstvý
3 3 celozrnné bagetky Bageta pšeničná celozrnná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.