Nutriční hodnoty (Zapékaný kozí sýr s jablkem a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 50,52 g |
– nasycené | 31,17 g |
– nenasycené | 17,23 g |
–– mononenasycené | 14,42 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,20 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kozí sýr (použil jsem Soignon - Sainte Maure (Sélection) | Sýr hrudkový kozí | 200 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
3 3 celozrnné bagetky | Bageta pšeničná celozrnná |