Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Delikatesa" z několika druhů jater a hub)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 416 kJ /
3 684 kcal
Bílkoviny269,17 g
– z toho živočišné bílkoviny209,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,90 g
Tuky138,06 g
– nasycené37,59 g
– nenasycené67,77 g
–– mononenasycené50,29 g
–– polynenasycené17,48 g
––– omega 31,38 g
Vláknina66,15 g
Cholesterol 4,17 g
Sodík 6,97 g
Sůl16,22 g
Sacharidy314,86 g
– cukry26,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kachních jater Játra kachní 150 g
150 g 150 g krůtích jater Játra krůtí 150 g
150 g 150 g kuřecích jater Játra kuřecí 150 g
500 g 500 g směsi hub (Portabella, hnědý žampion, Shitake nebo lesních hub, kdo je má doma) Hřib čerstvý 500 g
180 g 180 g šunky od kosti nebo šunkového salámu Šunka vepřová uzená 180 g
180 g 180 g česnekového boku nebo dobře vyuzené slaniny Vepřový bok uzený 180 g
3 3 vejce natvrdo uvařená Vejce slepičí 210 g
3-4 3-4 vejce syrová (větší 3 ks, menší vejce 4 ks) Vejce slepičí 245 g
1,5 paličky 1,5 paličky českého česneku Česnek čerstvý 120 g
sádlo Sádlo vepřové
koření gyros nebo jiné koření podle každého Provensálské koření
sušený medvědí česnek Česnek medvědí sušený
bylinky podle fantazie Petržel nať čerstvá
majoránka Majoránka sušená
1 1 pórek Pórek čerstvý
chilli sušená paprička Chilli paprička sušená
8-10 8-10 rohlíků nebo toustový chléb podle každého Rohlík pšeničný bílý 387 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.