Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z ředkviček, rukoly a sýru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 242 kJ /
297 kcal
Bílkoviny25,83 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,33 g
Tuky15,83 g
– nasycené9,13 g
– nenasycené6,15 g
–– mononenasycené5,08 g
–– polynenasycené1,07 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,17 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,50 g
Sacharidy10,67 g
– cukry6,58 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení rukoly Rukola čerstvá 125 g
4 4 větší červené ředkvičky Ředkvička čerstvá
olivový olej Olej olivový
ocet balsamico (nebo citron) Ocet balsamikový bílý
100 g 100 g strouhaného sýra (eidam) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
nasekané slané mandličky (není nutné) Mandle neloupané
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.