Nutriční hodnoty (Salát z ředkviček, rukoly a sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 242 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 15,83 g |
– nasycené | 9,13 g |
– nenasycené | 6,15 g |
–– mononenasycené | 5,08 g |
–– polynenasycené | 1,07 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 10,67 g |
– cukry | 6,58 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení rukoly | Rukola čerstvá | 125 g |
4 4 větší červené ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
ocet balsamico (nebo citron) | Ocet balsamikový bílý | |
100 g 100 g strouhaného sýra (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
nasekané slané mandličky (není nutné) | Mandle neloupané | |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská |