Nutriční hodnoty (Kuřecí Tandori Masala na cibuli s kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 186,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,91 g |
Tuky | 8,94 g |
– nasycené | 2,44 g |
– nenasycené | 5,12 g |
–– mononenasycené | 3,32 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 1,52 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 23,10 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kuřecího masa - prsa | Kuře prso | 800 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
2 lžíce 2 lžíce koření Tandori Masala | Tandoori masala | |
1 1 velká čerstvá paprika – kapie | Paprika červená čerstvá | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |