Nutriční hodnoty (Dorty pro každou příležitost)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 367 kJ / 5 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,32 g |
Tuky | 253,04 g |
– nasycené | 147,26 g |
– nenasycené | 91,03 g |
–– mononenasycené | 81,25 g |
–– polynenasycené | 9,78 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 771 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 735,30 g |
– cukry | 481,50 g |
––– laktóza | 26,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
25 dkg 25 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
5 lžíce 5 lžíce horké vody | Voda | 90 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
20 dkg 20 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
25 dkg 25 dkg másla | Máslo kravské | 250 g |
Potahová hmota dle svého uvážení | Fondán |