Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hejk s křenovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie830 kJ /
198 kcal
Bílkoviny6,48 g
– z toho živočišné bílkoviny6,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky17,33 g
– nasycené8,71 g
– nenasycené6,29 g
–– mononenasycené5,30 g
–– polynenasycené0,99 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 249 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy4,15 g
– cukry3,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
mořská štika (počet porcí porcí zvolíme podle osob) Štika filet
čerstvý rozmarýn a bazalka Rozmarýn čerstvý
bylinkové koření na ryby ( používám Kabajaki od Antonína) Provensálské koření
citronový pepř Pepř černý
olivový olej a máslo Olej olivový
sůl Sůl mořská
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 2 kávové lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská
2 2 kávové lžičky strouhaného křenu nebo krenexu Křen čerstvý
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.