Nutriční hodnoty (Hejk s křenovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 830 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 17,33 g |
– nasycené | 8,71 g |
– nenasycené | 6,29 g |
–– mononenasycené | 5,30 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 4,15 g |
– cukry | 3,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
mořská štika (počet porcí porcí zvolíme podle osob) | Štika filet | |
čerstvý rozmarýn a bazalka | Rozmarýn čerstvý | |
bylinkové koření na ryby ( používám Kabajaki od Antonína) | Provensálské koření | |
citronový pepř | Pepř černý | |
olivový olej a máslo | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 2 kávové lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
2 2 kávové lžičky strouhaného křenu nebo krenexu | Křen čerstvý | |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |