Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlašský salát z Osíka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie4 087 kJ /
977 kcal
Bílkoviny50,58 g
– z toho živočišné bílkoviny44,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky53,07 g
– nasycené26,14 g
– nenasycené26,36 g
–– mononenasycené8,05 g
–– polynenasycené18,31 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 2,79 g
Sůl6,50 g
Sacharidy70,20 g
– cukry34,10 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg Gothaje nebo šunky Měkký salám 300 g
1 sklenice 1 sklenice okurek Okurka salátová čerstvá 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
malá plechovka hrášku Hrášek zelený sterilovaný
1 1 velká majolka Majonéza
trocha trocha hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 4 uvařené brambory Brambor zimní 200 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vrchovatýé lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.