Nutriční hodnoty (Vlašský salát z Osíka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 4 087 kJ / 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 53,07 g |
– nasycené | 26,14 g |
– nenasycené | 26,36 g |
–– mononenasycené | 8,05 g |
–– polynenasycené | 18,31 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 70,20 g |
– cukry | 34,10 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg Gothaje nebo šunky | Měkký salám | 300 g |
1 sklenice 1 sklenice okurek | Okurka salátová čerstvá | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
malá plechovka hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 1 velká majolka | Majonéza | |
trocha trocha hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 4 uvařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vrchovatýé lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá |