Nutriční hodnoty (Hovězí na česneku s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 350 kJ / 1 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,83 g |
Tuky | 108,02 g |
– nasycené | 51,93 g |
– nenasycené | 53,64 g |
–– mononenasycené | 45,15 g |
–– polynenasycené | 8,49 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 35,49 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 66,04 g |
– cukry | 26,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 500 g |
500 g 500 g dýně (nakrájené na kostičky) | Dýně čerstvá | 500 g |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 KL 1 KL sušeného granulovaného česneku | Česnek sušený | 5 g |
1 PL 1 PL sušeného medvědího česneku | Česnek medvědí sušený | 15 g |
100 g 100 g špeku nebo slaniny | Špek | 100 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 PL 1 PL červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
hrst hrst čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
hovězí bujón nebo vývar na podlévání | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
nastrouhaná citronová kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá |