Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s rajčaty a šruchou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie675 kJ /
161 kcal
Bílkoviny6,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,30 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,21 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,50 g
– cukry2,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g fazolky - lusky Fazolky čerstvé
4 ks 4 ks paradajky
veľká hrsť hrsť šruchy zelné - mladé výhonky Šrucha zelná čerstvá
soľ Sůl mořská
1-2 1-2 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 105 g
200 ml 200 ml kyslá smotana

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.