Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s rajčaty a šruchou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 675 kJ / 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 0,42 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,21 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,50 g |
– cukry | 2,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g fazolky - lusky | Fazolky čerstvé | |
4 ks 4 ks paradajky | ||
veľká hrsť hrsť šruchy zelné - mladé výhonky | Šrucha zelná čerstvá | |
soľ | Sůl mořská | |
1-2 1-2 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 105 g |
200 ml 200 ml kyslá smotana |