Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 830 kJ / 5 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,86 g |
Tuky | 177,35 g |
– nasycené | 46,91 g |
– nenasycené | 122,79 g |
–– mononenasycené | 80,75 g |
–– polynenasycené | 42,04 g |
––– omega 3 | 3,29 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 861,84 g |
– cukry | 472,21 g |
––– laktóza | 22,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
800 g 800 g jablek | Jablko čerstvé | 800 g |
rozinky (dle chuti) | Rozinky | |
skořicový cukr (dle chuti) | Cukr skořicový |