Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 830 kJ /
5 457 kcal
Bílkoviny85,18 g
– z toho živočišné bílkoviny24,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,86 g
Tuky177,35 g
– nasycené46,91 g
– nenasycené122,79 g
–– mononenasycené80,75 g
–– polynenasycené42,04 g
––– omega 33,29 g
Vláknina36,20 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 737 mg
Sůl2,38 g
Sacharidy861,84 g
– cukry472,21 g
––– laktóza22,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
800 g 800 g jablek Jablko čerstvé 800 g
rozinky (dle chuti) Rozinky
skořicový cukr (dle chuti) Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.