Nutriční hodnoty (Kuskus na skus.. třeba pro maris :-))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 780 kJ / 2 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,47 g |
Tuky | 98,51 g |
– nasycené | 27,23 g |
– nenasycené | 55,20 g |
–– mononenasycené | 36,85 g |
–– polynenasycené | 18,35 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 155 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 183,15 g |
– cukry | 49,30 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové marinády ( viz foto ) | ||
5 lžic 5 lžic na jemno nastrouhaného parmazánu | Parmezán | 75 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžička 1 lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1 lžička 1 lžička bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
2 lžíce 2 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
50 g 50 g piniových oříšků | Piniové ořechy | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce arašídového oleje | Olej podzemnicový | 30 ml |
250 ml 250 ml kuskusu | Kuskus pšeničný | 250 g |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
kuřecí vývar cca 400 ml nebo kuřecí gelový bujon | Vývar kuřecí | |
75 g 75 g rukoly | Rukola čerstvá | 75 g |